Badalona

L'entrevista íntegra al líder d'Oasis en què anuncia que podria ser l'última gira, divendres al 33

L'ànima dels Oasis, Noel Gallagher, revelava divendres passat a les càmeres de TV3 que la gira "Dig Out Your Soul" podria ser l'última. Ho feia al "backstage" del Pavelló Olímpic de Badalona, on va actuar davant de milers de fans. La notícia es va propagar ràpidament per internet i van saltar els senyals d'alarma entre els fans. Aquest divendres a les 23.20 hores el 33 emetrà l'entrevista íntegra al líder d'Oasis en el programa, dirigit per Genís Cormand i realitzat per Óscar Lorca, "Oasis: confessions des del 'backstage'".

Actualitzat
Noel Gallagher es confessa al "backstage" del Pavelló Olímpic de Badalona davant les càmeres de TV3. Està cansat, la gira de "Dig Out Your Soul" és la que afronta amb més cansament de totes, i deixa anar un avís per als fans: podria ser l'última gira de la banda de Manchester. Tot i això, encara gaudeix. Aquest anunci inesperat el va fer a un equip del Telenotícies, al camerino del Pavelló Olímpic, tres hores abans del concert de divendres passat, 13 de febrer. En pocs minuts, la notícia es va propagar a tota velocitat per internet i van saltar els senyals d'alarma entre la comunitat de fans.

Aquest divendres a les 23.20, el 33 emet el programa "Oasis: confessions des del 'backstage' " amb l'entrevista íntegra al líder d'Oasis. Sorprenentment, als camerinos del Pavelló Olímpic descobrim el Gallagher més introspectiu, més madur, reflexionant sobre la seva carrera i el paper que té a la banda. "No em puc sentir mai com la primera vegada. Tinc vint anys més".

L'autor de clàssics com "Wonderwall" o "Don't Look Back in Anger" es confessa fascinat encara per com es componen les cançons: "És un secret. No ho sap ningú. Les cançons em cauen del cel". Gallagher reconeix a l'entrevista que no és gaire bo escrivint lletres. "Mai no he volgut ser lletrista. Jo escric melodies, però he de fer les lletres perquè no hi ha ningú més que ho pugui fer. Em passa el mateix amb la guitarra solista. Realment mai no he volgut tocar la guitarra solista. Prefereixo tocar la guitarra d'acompanyament."

El programa "Oasis: confessions des del 'backstage'", dirigit per Genís Cormand i realitzat per Óscar Lorca, inclou imatges dels moments previs al concert de Badalona: les llargues cues de fans que es van formar al Pavelló Olímpic, que va quedar ple a vessar amb 11.000 espectadors. També s'emetran fragments del concert, amb peces com "Rock and Roll Star", "Lyla" i "The Schock of the Lightning".
Anar al contingut