Audiències Internet

L'entrevista en què Roger Torrent explica la denúncia al jutge Llarena, el més vist

Divendres, 15 de juny, el president del Parlament va anunciar a "Els matins" la decisió de denunciar diversos magistrats del Tribunal Suprem per haver vulnerat els drets dels diputats empresonats

Actualitzat
El video d'"Els matins" més vist la setmana de l'11 al 17 de juny ha estat l'entrevista al president del Parlament, Roger Torrent. "Denunciarem Llarena i els altres magistrats perquè han retingut il·legalment diputats d'aquesta cambra i n'han obstruït el bon funcionament, perquè hi ha prevaricació judicial i perquè s'estan vulnerant els drets fonamentals de diputats, especialment els d'aquells que no han pogut assistir a les sessions", ha dit Torrent.

En l'entrevista també s'ha referit al possible acostament dels presos independentistes a centres de reclusió de Catalunya, una possibilitat a la qual es mostrava favorable el nou ministre de l'Interior, Fernando Grande-Marlaska: "L'única decisió justa seria la seva llibertat, que puguin estar al carrer i amb les seves famílies. Veurem si compleixen la llei i si es materialitza el canvi que pregona el PSOE i el nou govern de Sánchez."
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut