Sevilla

L'enquesta del CIS apunta que el Partit Popular fregaria la majoria absoluta a Andalusia

Segons la darrera enquesta del Centre d'Investigacions Sociològiques, el Partit Popular fregaria la majoria absoluta a les eleccions andaluses del 25 de març. Les dades apunten que els populars obtindrien entre 54 i 55 escons dels 109 que té el parlament, mentre que el PSOE en trauria 10 menys i perdria la Junta després de 30 anys al govern. La tercera formació política seria Esquerra Unida, que passaria dels 6 escons actuals a 9 o 10.

RedaccióActualitzat
Pel que fa als líders més valorats, l'enquesta situa el socialista José Antonio Griñán en primera posició, per davant d'Arenas, que, si es confirmessin aquests resultats, es convertiria en president de la Junta andalusa.

Cascos s'enfonsaria a Astúries

El CIS també dóna dades d'Astúries, on els socialistes guanyarien amb 14 escons, 1 menys que ara. Per darrere hi hauria el Partit Popular, que aconseguiria entre 10 i 11 escons.

El partit d'Álvarez-Cascos, Foro Asturias, passaria a ser la tercera força, caient dels 16 als 10-11 escons; Esquerra Unida es quedaria amb 7 escons, 3 més que ara.
Anar al contingut