Carrer de Barcelona amb els llums de Nadal
Carrer de Barcelona amb els llums de Nadal
Barcelona

L'enllumenat nadalenc ja s'ha encès a Barcelona

L'encesa oficial serà aquest vespre cap a dos quarts de 7 davant la Sagrada Família, encara que cada districte de la ciutat ha tingut el seu enllumenat nadalenc particular.

RedaccióActualitzat

L'encesa oficial dels llums de Nadal s'ha fet a dos quarts de 7, davant la Sagrada Família i també en cadascun dels districtes de Barcelona. "Cada districte de Barcelona fa una encesa particular ja que s'ha volgut descentralitzar l'encesa de llums i, per tant, s'han destinat uns recursos perquè cada districte i eix comercial pogués tenir la seva encesa de llums específica", segons ha explicat Sònia Recasens, la tinent d'alcalde d'Economia.

Aquest Nadal la ciutat comtal tindrà 8 quilòmetres més de carrers il·luminats i, com a novetat, hi haurà enllumenat nadalenc en trams de carrers en obres com la Ronda del Mig o la Plaça Eivissa.

Es mantindran els llums de Nadal de la ciutat de Barcelona fins al 6 de gener i s'encendran de 18.00 a 24.00 els divendres i dissabtes i de 18.00 a 23.00 de diumenge a dijous. Els dies festius estaran encesos fins a la una de la matinada.

Pel que fa al pessebre de la plaça Sant Jaume, aquest any estarà inspirat en els terrats de la ciutat i, a més, a la mateixa plaça s'instal·larà un arbre de Nadal de 12 metres. Per una alta banda, BarGelona també s'inaugura avui.

 

 

 

Anar al contingut