Encesa de l'enllumenat nadalenc a Barcelona
Encesa de l'enllumenat nadalenc a Barcelona
Barcelona

L'enllumenat nadalenc de Barcelona s'avança per coincidir amb el Black Friday

Els comerciants havien demanat a l'ajuntament que s'avancés l'encesa dels llums de Nadal

RedaccióActualitzat

Barcelona ja ha encès els llums de Nadal. Aquest any, la decoració nadalenca s'ha encès tres dies abans que el 2015, tal com demanaven els comerciants que volien els carrers il·luminats coincidint amb l'inici de les compres nadalenques aquest divendres amb el Black Friday.

L'enllumenat nadalenc es mantindrà fins al dia 6 de gener i il·luminarà Barcelona de diumenge a dimecres, de 18.00 a 23.00; dijous de 18.00 hores fins a la mitjanit, i divendres i dissabtes de 18.00 hores fins a la 1 de la matinada. Els dies 24, 25 i 31 de desembre i 5 de gener, l'horari d'enllumenat s'allargarà fins a les 02.00.

L'escenari de l'encesa oficial ha estat l'avinguda del Paral·lel, on l'alcaldessa Ada Colau ha encès l'enllumenat.  Colau ha dit que malgrat que els llums estaran encesos més dies, no es gastarà més diners en energia que l'any passat.

A la Rambla, la il·luminació nadalenca simbolitza la ciutat i recorda les antigues parades dels ocellaires. Hi són representades les espècies d'ocells que tenen un vincle amb la capital catalana: pardals, merles, gavines, lloros i mussols. 

Anar al contingut