Barcelona

"L'endemà" bat rècords de micromecenatge i supera els 300.000 euros recaptats

El documental sobre la independència impulsat per la productora Isona Passola ha recollit més del doble dels diners que necessitava i s'ha situat entre el "top 5" mundial de pel·lícules realitzades a través del micromecenatge.

RedaccióActualitzat
Nou rècord del documental "L'endemà", que la productora Isona Passola impulsa per explicar com seria una Catalunya independent. El projecte de micromecenatge per ajudar a finançar la pel·lícula ha superat aquest divendres els 300.000 euros recaptats. D'aquesta manera, segons ha anunciat la plataforma gestora del micromecenatge, Verkami, "L'endemà" ha entrat en el "top-5" mundial de pel·lícules realitzades a través del micromecenatge.

"L'endemà" ha estat un èxit des de l'inici de la campanya. En quatre dies va superar els 95.000 euros, i va assolir l'objectiu dels 150.000 euros en només onze dies. Finalment, Passola ha batut el rècord de recaptació d'un projecte de micromecenatge a Europa i aconseguirà més del doble de la xifra que es proposava reunir. El cost total del film serà d'uns 600.000 euros.

Prop de 7.000 mecenes han contribuït al projecte, al qual es poden continuar aportant diners fins aquesta mitjanit.
 
Anar al contingut