La Seda de Barcelona. Imatge d'arxiu.
La Seda de Barcelona.
Barcelona

L'empresa química La Seda de Barcelona sol·licita la seva liquidació

Amb seu al Prat de Llobregat, l'empresa considera que la decisió és la millor alternativa per protegir el valor dels actius de la companyia.

RedaccióActualitzat
La Seda de Barcelona ha presentat aquest divendres davant del Jutjat Mercantil 1 de Barcelona la sol·licitud d'obertura de la fase de liquidació, ha informat la companyia química catalana a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

Amb seu al Prat de Llobregat, l'empresa ha assenyalat que la decisió s'ha adoptat per considerar-se "la millor alternativa per protegir el valor dels actius de la companyia". A més, ha afegit que l'objectiu és facilitar un "procés de venda dels negocis ordenat, garantint la seva continuïtat". També ha assegurat que ja ha rebut diverses manifestacions d'interès i ofertes per a futures negociacions.

La Seda de Barcelona va presentar concurs voluntari de creditors el juny passat davant la impossibilitat d'arribar a un acord de refinançament d'un préstec sindicat de 235 milions d'euros per reestructurar el seu deute.

Segons l'informe de l'administració concursal tramitat a la CNMV, la companyia catalana té un patrimoni negatiu de 111,8 milions d'euros, amb una massa activa de 624,2 milions i crèdits concursals per valor de 736,1.

Anar al contingut