Ciclisme

L'empresa Liberty Seguros anuncia que deixa de patrocinar l'equip ciclista

Primeres conseqüències de l'escàndol de dopatge que va destapar la Guàrdia Civil. Un any i tres mesos després de presentar-se públicament, l'equip ciclista Liberty Seguros ha deixat d'existir. L'asseguradora que fins ara el patrocinava ha decidit cancel·lar el contracte després de la implicació del seu director, Manolo Saiz, en l'Operació Puerto. Aquest fet suposarà, segurament, la desaparició d'aquest equip a dos mesos de l'inici del Tour.

Actualitzat

L'aventura de l'equip Liberty Seguros al ciclisme només ha durat un any i quatre mesos. A primera hora de la tarda de dijous, l'empresa d'assegurances ha comunicat que rescindia de manera unilateral i irrevocable el contracte de patrocini de l'equip ciclista. La implicació del director esportiu de l'equip, Manolo Saiz, i del metge, Eufemiano Fuentes, en l'escàndol del dopatge ha estat la causa de la decisió. L'operació antidopatge continua oberta.

La Guàrdia Civil, que en el registre va confiscar dues-centes bosses de sang i mil dosis d'anabolitzants, esteroides i hormones del creixement, ha anunciat que en els pròxims dies hi haurà més detencions, i algunes seran d'alguns noms ben coneguts en el món del ciclisme.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut