L'empresa gironina Mas Parés aconsegueix allargar fins a mig any la data de caducitat del foie envasat

Brunyola (ACN).- L'empresa gironina Mas Parés, amb seu a Sant Martí Sapresa (Selva), ha aconseguit allargar fins a mig any la data de caducitat del foie llescat i envasat amb plàstic. Això ha estat possible gràcies a un projecte d'investigació, que s'ha allargat durant tres anys i que ha suposat una inversió de 600.000 euros. La clau és sotmetre els envasos de foie a un sistema d'altes pressions, que n'elimina els patògens. A més, el sistema també permet evitar que el producte es pugui fer malbé si, durant el transport, canvien les condicions de fred. Mas Parés produeix cada any 40 tones de foie. Per sortejar la crisi econòmica, aquest darrer trimestre l'empresa vol entrar a les grans superfícies i al mercat francès.
L'empresa gironina Mas Parés aconsegueix allargar fins a mig any la data de caducitat del foie envasat

L'empresa gironina Mas Parés aconsegueix allargar fins a mig any la data de caducitat del foie envasat

Brunyola (ACN).- L'empresa gironina Mas Parés, amb seu a Sant Martí Sapresa (Selva), ha aconseguit allargar fins a mig any la data de caducitat del foie llescat i envasat amb plàstic. Això ha estat possible gràcies a un projecte d'investigació, que s'ha allargat durant tres anys i que ha suposat una inversió de 600.000 euros. La clau és sotmetre els envasos de foie a un sistema d'altes pressions, que n'elimina els patògens. A més, el sistema també permet evitar que el producte es pugui fer malbé si, durant el transport, canvien les condicions de fred. Mas Parés produeix cada any 40 tones de foie. Per sortejar la crisi econòmica, aquest darrer trimestre l'empresa vol entrar a les grans superfícies i al mercat francès.