Amer

L'empresa d'investigació veterinària Hipra amplia la planta d'Amer, amb una inversió de 50 milions d'euros

L'empresa d'investigació veterinària Hipra ampliarà la planta que té a Amer, a la comarca de la Selva, amb una inversió de 50 milions d'euros en 5 anys. Això li permetrà doblar la capacitat de producció i afrontar la creixent demanda internacional.

RedaccióActualitzat
La companyia farmacèutica veterinària Hipra, una de les capdavanteres mundials en vacunes per a animals, ampliarà la planta instal·lada a Amer, a la comarca de la Selva, amb una inversió de 50 milions d'euros en 5 anys. Aquesta inversió permetrà a l'empresa doblar la capacitat de producció.

La portaveu d'Hipra, Sara Peces, ha explicat a Catalunya Informació que aquesta ampliació és fonamental per afrontar la demanda que tenen: "Nosaltres estem convençuts que podem desenvolupar la nostra activitat industrial des d'Amer. Apostem clarament pel que és la producció de les vacunes. Bàsicament, el projecte és doblar la nostra producció per poder donar resposta a la creixent demanda dels nostres productes en l'àmbit mundial".

La comissió d'Urbanisme de l'Ajuntament ha aprovat el pla parcial que permetrà l'ampliació, en uns terrenys propis de 30.000 metres quadrats, al costat de les instal·lacions actuals. A Amer hi ha 500 treballadors, i la nova inversió permetrà contractar-ne 250 més entre investigadors d'aquí i d'estrangers. Hipra també té una planta al Brasil. L'any passat va facturar 144 milions d'euros, 33 milions més que el 2011.
Anar al contingut