L'empresa catalana African Tastes produirà a Vic el primer 'snack' gourmet del sector càrnic

Vic (ACN).- L'empresa catalana African Tastes ha anunciat que obrirà a Vic un centre de producció per elaborar el primer 'snack' gourmet del sector càrnic. Es tracta de l'anomenat 'biltong', que ja té uns índexs elevats de consum als països anglosaxons, especialment al Regne Unit, on se'n consumeixen més de 150 tones al mes. Són encenalls de vedella marinats amb espècies mediterrànies. African Tastes serà la responsable de la fabricació i comercialització del producte a Europa i preveu crear deu llocs de treball en la primera fase de llançament. El seu objectiu és expandir la distribució per tot Europa i l'Orient Mitjà durant els propers anys. El producte es fabricarà amb vedella del Preprineu català.
L'empresa catalana African Tastes produirà a Vic el primer 'snack' gourmet del sector càrnic

L'empresa catalana African Tastes produirà a Vic el primer 'snack' gourmet del sector càrnic

Vic (ACN).- L'empresa catalana African Tastes ha anunciat que obrirà a Vic un centre de producció per elaborar el primer 'snack' gourmet del sector càrnic. Es tracta de l'anomenat 'biltong', que ja té uns índexs elevats de consum als països anglosaxons, especialment al Regne Unit, on se'n consumeixen més de 150 tones al mes. Són encenalls de vedella marinats amb espècies mediterrànies. African Tastes serà la responsable de la fabricació i comercialització del producte a Europa i preveu crear deu llocs de treball en la primera fase de llançament. El seu objectiu és expandir la distribució per tot Europa i l'Orient Mitjà durant els propers anys. El producte es fabricarà amb vedella del Preprineu català.