L'urna caganera
L'urna caganera
Torroella de Mongrí

L'empresa caganer.com presenta quaranta figures noves per a aquest Nadal

Entre les peces noves hi ha l'urna del 9-N amb una papereta pel "sí, sí", el diputat David Fernández (CUP) i la Grossa de Cap d'Any

RedaccióActualitzat

L'empresa caganer.com ha presentat aquest dimarts 40 noves figures que han elaborat per vendre durant aquest Nadal. Entre aquestes es troben l'urna caganera amb una papereta del "sí, sí" per a la consulta del 9-N, el diputat de la CUP David Fernández o la Grossa de Cap d'Any. A més a més, la companyia de Torroella de Montgrí ha presentat una nova versió del caganer del president de la Generalitat, Artur Mas, així com un seguit de figures independentistes, per exemple, el català amb l'estelada o el segador.

Els pessebristes també han actualitzat als nous reis Felip VI i Letícia. Pel que fa a l'àmbit de la cultura i l'oci, s'estrenen els caganers de Madonna, Freddie Mercury, William Shakespeare, Beethoven, Les Meninas de Velázquez, Torrente i els personatges de còmic Mario Bros, el Capità Amèrica i Iron Man.

Versionant la popular figura catalana, pretenen fer un reclam ja sigui en el món del cinema, la història o la política. I, de fet, així ho afirmava l'empresa dient que "d'alguna manera volíem representar el que estem vivint en aquests moments".

Amb aquests nous caganers, l'empresa ja ofereix més de 350 figures.

Anar al contingut