Un vehicle armat amb míssils fabricat per Lockheed Martin
Lockheed Martin és el
Washington

L'empresa armamentística Lockheed Martin informa que ha frustrat un atac informàtic

Atac informàtic frustrat a un dels principals proveïdors d'armes del Pentàgon. L'empresa nord-americana aeronàutica i armamentística Lockheed Martin ha informat que va frustrar un atac informàtic sever contra els seus sistemes d'informació, ara fa una setmana. L'empresa s'ha vantat de les mesures de protecció de la seva xarxa per haver avortat l'atac.

Actualitzat
El ciberatac va tenir lloc dissabte, 21 de maig, quan l'equip de seguretat de la companyia va detectar un "important i insistent" intent d'intrusió. L'empresa assegura que va actuar ràpidament i va impedir l'atac.

Els sistemes continuen segurs, ha dit una portaveu de Lockheed Martin, i els pirates informàtics no han aconseguit cap informació personal de clients, programes o empleats. Això sí, l'empresa encara treballa per restaurar l'accés dels empleats als sistemes d'informació objecte de l'atac.

El Departament de Defensa dels Estats Units ha minimitzat els efectes de l'acció sobre el Pentàgon i ha dit que no esperen cap efecte advers.

Lockheed, el primer proveïdor del Pentàgon, produeix avions de combat, vaixells de guerra i sistemes d'armament per valor de milers de milions de dòlars i que es venen en tot el món.
Anar al contingut