L'empresa Aborígens i el restaurant Els Casals de Sagàs organitzen una jornada per promocionar la cuina del porc

Sagàs (ACN).- L'empresa de turisme gastronòmic Aborígens i el restaurant Els Casals de Sagàs (Berguedà) han organitzat una jornada per promocionar la cuina del porc i rememorar les velles matances. L'esdeveniment, que tindrà lloc el proper 9 de març, permetrà mostrar el paper que durant segles ha jugat el porc en la vida social, cultural i gastronòmica de la Catalunya rural. La jornada consistirà en una visita a la granja de Cal Rovira, un esmorzar, un taller d'embotits, un dinar i un tast de vins. El termini d'inscripció s'ha obert aquest dimarts i el preu és de 90 euros. L'acte s'emmarca dins de les sortides de temporada que organitza Aborígens per descobrir els paisatges i els productes del país.
L'empresa Aborígens i el restaurant Els Casals de Sagàs organitzen una jornada per promocionar la cuina del porc

L'empresa Aborígens i el restaurant Els Casals de Sagàs organitzen una jornada per promocionar la cuina del porc

Sagàs (ACN).- L'empresa de turisme gastronòmic Aborígens i el restaurant Els Casals de Sagàs (Berguedà) han organitzat una jornada per promocionar la cuina del porc i rememorar les velles matances. L'esdeveniment, que tindrà lloc el proper 9 de març, permetrà mostrar el paper que durant segles ha jugat el porc en la vida social, cultural i gastronòmica de la Catalunya rural. La jornada consistirà en una visita a la granja de Cal Rovira, un esmorzar, un taller d'embotits, un dinar i un tast de vins. El termini d'inscripció s'ha obert aquest dimarts i el preu és de 90 euros. L'acte s'emmarca dins de les sortides de temporada que organitza Aborígens per descobrir els paisatges i els productes del país.