La reacció dels companys de l'Anu davant la seva nova pròtesi
La reacció dels companys de l'Anu davant la seva nova pròtesi

L'emotiva reacció d'uns nens davant la nova pròtesi de la seva companya

Un vídeo que s'ha fet viral mostra com l'Anu, una nena de set anys, arriba a l'escola amb la seva nova pròtesi de color rosa i els seus companys la reben molt contents

RedaccióActualitzat

L'Anu és una nena de set anys que viu a Birmingham i que té una cama amputada de naixement. Després de provar diverses pròtesis a la seva cama dreta, finalment n'hi han pogut fer una a mida que li permet fer activitat física. El compte @BBC Midlands ha piulat un vídeo a Twitter on es veu la bonica reacció dels seus companys davant la seva nova pròtesi de color rosa:

Al vídeo es veu com l'Anu arriba a l'escola amb la seva nova pròtesi. Tots els seus companys deixen de jugar i van a buscar-la. Una nena li pregunta si "és la seva nova cama rosa", i una altra exclama un "uau!" tot just abans que l'abracin en un ambient de felicitat evident. Tot seguit, es posen a córrer amb ella pel pati de l'escola.

Aquesta nova pròtesi de l'Anu s'ha fabricat gràcies al National Health Service, que té un programa de pròtesis perquè els nens puguin tornar a fer activitats físiques.

Anar al contingut