Madrid

L'eliminació del Madrid a la Copa posa Schuster contra les cordes

Schuster es troba contra les cordes. El tècnic del Reial Madrid es juga el càrrec aquest dissabte, a Valldolid, després que la junta directiva es va reunir ahir a la nit amb caràcter d'urgència per tractar l'eliminació de la Copa del Rei. El Madrid va acabar guanyant el partit contra el Real Unión d'Irun, però per allò del valor dels gols fora de casa en cas d'empat en l'eliminatòria no van passar a la següent ronda. Una gesta per a la història de l'equip basc i una taca negra per a la del Reial Madrid.

Actualitzat
Després del partit, Bernd Schuster no va voler dir res més i el seu cap de premsa li va donar un cop de mà. Dos dels capitans de la plantilla, Raúl i Salgado, sí que van donar la cara per demanar disculpes a l'afició i per dir que han de capgirar la situació.

Fins i tot la premsa esportiva madrilenya, que fins ara havia donat un suport incondicional a l'equip blanc, li gira l'esquena. Les portades de l'"AS" i el "Marca" demanen explicacions i deixen ben clar que l'equip està en crisi.

Bernd Schuster es podria jugar el càrrec aquest cap de setmana al camp del Valladolid, on una derrota el podria deixar fora. La infermeria blanca, a més, continua augmentant els seus inquilins: després de la derrota d'ahir s'hi afegeixen Cannavaro i Metzelder.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut