Copa del Rei

L'Eibar elimina l'Athletic (1-1), el Sevilla es passeja a Mallorca (0-5) i l'Atlètic de Madrid derrota el Getafe (3-0)

Els guipuscoans van empatar 1-1 a San Mamés i eliminen l'Athletic gràcies al valor doble dels gols en camp contrari. L'Eibar jugarà els vuitens contra el Màlaga. A Mallorca, el Sevilla va furgar en la ferida dels de Caparrós i els va golejar per 0-5. I, al Calderón, pas gairebé definitiu cap als quarts de l'Atlètic de Madrid en vèncer el Getafe per 3-0.

La Copa del Rei és, tradicionalment, la competició de les sorpreses. Una de les grosses l'ha protagonitzada l'Eibar, equip de Segona B, en la tornada dels setzens de final. Els guipuscoans van empatar a 1 a San Mamés i eliminen l'Athletic gràcies al valor doble dels gols en camp contrari. Arruabarrena, de penal, va avançar els visitants, i Aduriz, en el minut 88, va firmar un empat estèril. L'Eibar jugarà els vuitens contra el Màlaga.

A Mallorca, el Sevilla va furgar en la ferida dels de Caparrós i els va golejar per 0-5. Els balears no han guanyat cap partit dels últims tretze que han disputat. Negredo (2), Medel, Botía i Luna van fer els gols dels de Míchel, que ja estan virtualment classificats per als quarts de final. En el bàndol local, Gio dos Santos va fallar un penal en la primera part.

Al Vicente Calderón, l'Atlètic de Madrid va fer un pas gairebé definitiu cap als quarts de final en vèncer per 3-0 el Getafe. Diego Costa (2) i Filipe Luís van marcar per als de Simeone, que podrien perdre Adrián per lesió per al partit contra el Barça.