Barcelona

L'edifici okupat al districte de les Corts, tapiat i sota vigilància privada

Tensió al barri de Les Corts per un edifici okupat del carrer Benavent de Barcelona, que la propietat va recuperar divendres

RedaccióActualitzat

El propietari de l'edifici que aquesta setmana havia estat okupat al carrer Benavent, al barri de les Corts de Barcelona, torna a controlar l'immoble. N'ha tapiat els accessos i hi ha posat seguretat privada per evitar que els okupes hi tornin a entrar.

Aquest divendres a la nit s'han viscut moments de tensió entre els joves okupes i alguns veïns. La nit abans, un grup de veïns havia rebut amb una cassolada i amb xiulades els joves que havien okupat l'edifici.

El bloc fa vuit anys que està buit. Els veïns que es manifesten creuen que només els portaran problemes. Diuen que no volen un Can Vies a les Corts i temen que els okupes alterin la tranquil·litat del barri.

La majoria dels joves pertanyen al teixit associatiu del barri. Feia tres setmanes que netejaven l'edifici, que havien batejat com La Benaventurada.

Els okupes el volien convertir en un espai de trobada intergeneracional per fer-hi activitats socials, culturals i educatives. També volien condicionar els cinc pisos que hi ha per fer-ne habitatge social.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut