Barcelona

L'edifici Deutsche Bank podria acollir pisos de luxe en lloc d'un hotel

La moratòria de places hoteleres imposada per l'Ajuntament fa que els propietaris renunciïn a fer-hi un hotel

RedaccióActualitzat

L'edifici del Deutsche Bank del passeig de Gràcia de Barcelona no serà, finalment, un hotel de luxe. La moratòria de places hoteleres aprovada per l'equip d'Ada Colau, ha fet desdir els propietaris. El pla B és continuar amb la filosofia de l'alt estànding ara aplicada a pisos "de qualitat", a més de botigues i oficines, segons apunta el promotor en una carta enviada al consistori.

El projecte de Deutsche Bank era un dels que quedaven afectats per la moratòria d'allotjaments turístics del govern municipal. Per això, avui es felicitaven que els propietaris hagin decidit no convertir-lo en hotel i, alhora, continuar fent una forta inversió a la ciutat. La tinent d'alcalde d'Urbanisme, Janet Sanz, ha assegurat que, de moment, la proposta per fer-hi habitatges de luxe només és una "declaració d'intencions" i "no és ferma", de manera que l'Ajuntament haurà de valorar la viabilitat del nou projecte un cop es presenti formalment.

Els promotors asseguren que no podien mantenir una proposta que ja no tenia el suport municipal. La rehabilitació de l'edifici, no pas enderroc, anirà a càrrec de l'arquitecte Carlos Ferrater, i començaria al llarg del 2017, quan hagin expirat els contractes de lloguer ara en vigor. L'Ajuntament espera que el nou projecte tiri endavant amb una llicència d'obres i sense passar pel ple municipal.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut