NBA

LeBron James pot amb Kobe Bryant i Cleveland s'endú la victòria davant els Lakers (98-95)

El sempre esperat duel entre LeBron James i Kobe Bryant va respondre aquest cop a les expectatives fins al punt que el Cleveland-Los Angeles es va acabar convertint en un simple mà a mà entre dues de les millors individualitats de l'NBA. I l'enfrontament es va decantar a favor de l'estrella dels Cavaliers que, amb 41 punts, va erigir-se com l'home veritablement decisiu a l'Staples Center. Bryant no va estar malament (33 punts, 12 rebots) però la seva actuació no va ser suficient perquè els Lakers aconseguissin el triomf.

Actualitzat

Un cop més, la bona actuació de LeBron James va ser decisiva perquè els Cavaliers aconseguissin una nova victòria. L'escorta va anotar 14 dels seus 41 punts en l'últim període -gairebé la meitat dels del seu equip- i va decantar així un duel molt igualat que suposa el 12è triomf dels de Cleveland en els darrers 15 partits.

Molt ben acompanyat per Larry Huges (16 punts) i Zydrunas Ilgauskas (16 punts i 11 rebots) els Cavaliers van sorprendre els Lakers en la seva pròpia pista. Els californians no en van tenir prou amb la bona nit de Kobe Bryant (33 punts, 12 rebots) i la feina de Lamar Odom (14 punts, nou reboys) per aturar el rival i van acabar cedint la tercera derrota consecutiva.

Portland també suma victòria

Sergio Rodríguez ha tornat a tenir una participació destacable en la victòria de Portland sobre Atlanta per 94-93. El base canari ha anotat només quatre punts però ha repartit sis assistències en els poc més de setze minuts que ha disputat. Brandon Roy ha estat l'heroi del partit en transformar els dos tirs lliures que, a falta de dos segons pel final, han sentenciat l'enfrontament.

De la resta de resultats, cal destacar la derrota de Boston per 93-96 davant Orlando en absència de Kevin Garnett i amb especial encert de Tukoglu en les files dels Magic.

Anar al contingut