'Le pain quotidien' crea 29 llocs de treball després d'invertir mig milió d'euros en obrir la primera botiga Catalunya

Barcelona (ACN).- La cadena 'Le pain quotidien', empresa del restaurador i flequer belga Alain Coumont, ha obert la seva primera botiga a Catalunya, al carrer Provença 300 de Barcelona, davant l'edifici de La Pedrera. La inauguració d'aquesta botiga de 380 metres quadrats oberts al públic, més 335 metres quadrats que es destinaran a construir un futur obrador, ha suposat una inversió de mig milió d'euros i ha permès crear 29 llocs de treball directes. El soci local d'Alain Coumont, Juan Garrigues Díaz-Llanos, que ja té cinc establiments oberts a Madrid, ha explicat que les previsions de la cadena per Catalunya són obrir un total de sis establiments fins el 2015. L'establiment preveu facturar 2 milions el primer any.
'Le pain quotidien' crea 29 llocs de treball després d'invertir mig milió d'euros en obrir la primera botiga Catalunya

'Le pain quotidien' crea 29 llocs de treball després d'invertir mig milió d'euros en obrir la primera botiga Catalunya

Barcelona (ACN).- La cadena 'Le pain quotidien', empresa del restaurador i flequer belga Alain Coumont, ha obert la seva primera botiga a Catalunya, al carrer Provença 300 de Barcelona, davant l'edifici de La Pedrera. La inauguració d'aquesta botiga de 380 metres quadrats oberts al públic, més 335 metres quadrats que es destinaran a construir un futur obrador, ha suposat una inversió de mig milió d'euros i ha permès crear 29 llocs de treball directes. El soci local d'Alain Coumont, Juan Garrigues Díaz-Llanos, que ja té cinc establiments oberts a Madrid, ha explicat que les previsions de la cadena per Catalunya són obrir un total de sis establiments fins el 2015. L'establiment preveu facturar 2 milions el primer any.