Bàsquet

L'AXA Barça penjarà al Palau el dorsal número 12 de l'exblaugrana Roberto Dueñas

L'AXA Barcelona retirarà el dorsal número 12 i el penjarà al Palau Blaugrana en homenatge al pivot Roberto Dueñas, que va ser jugador barcelonista durant deu temporades en què va aconseguir nombrosos èxits, entre els quals l'única Eurolliga de l'entitat catalana i sis títols de la Lliga ACB. Fa poc el jugador madrileny ha decidit acabar la seva carrera esportiva com a jugador, als 31 anys.

Actualitzat

La decisió parteix d'una proposta del directiu responsable de les seccions professionals, Jaume Ferrer. El secretari i portaveu de la directiva del Barcelona, Xavier Cambra, ha assenyalat que Dueñas, jugador del Barça entre 1995 i 2005 i que després va militar a l'Akasvayu Girona i al DKV Joventut, és "un jugador molt estimat en aquesta casa, que ha donat un molt alt rendiment esportiu i molts títols, i que a més és una gran persona".

D'aquesta manera, el pivot s'afegirà a altres jugadors llegendaris del Barça a qui el club ha retirat el número com a reconeixement a la seva trajectòria a l'entitat culé, com Juan Antonio San Epifanio "Epi", Andrés Jiménez i Nacho Solozábal, i quatre jugadors de la secció d'handbol: Enric Masip, Iñaki Urdangarín, Òscar Grau i Joan Sagalés.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut