L'AXA Barça no aixeca el cap i perd a Gran Canària (88-74) el quart partit consecutiu

No hi ha manera. L'AXA Barça segueix en caiguda lliure i amb la d'ahir els d'Ivanovic van sumar la quarta derrota consecutiva (dues a l'Eurolliga, davant Panathinaikos i Reial Madrid, i dues a l'ACB, contra Polaris World Múrcia i Gran Canària). Els blaugrana, a més, van perdre en els últims quatre desplaçaments de la competició domèstica. I per acabar-ho d'adobar, el croat Mario Kasun, l'únic culer que va donar la cara juntament amb el capità, Roger Grimau, va rebre un cop al pit a l'últim quart i el van traslladar a un centre hospitalari, però ja ha estat donat d'alta.

La primera part va ser igualada fins als últims dos minuts, en els quals el Kalise Gran Canària va aprofitar un dels ja habituals lapsus de concentració dels d'Ivanovic per desenganxar-se en el marcador fins al 50-41 amb què es va arribar al descans. Un triple en l'últim segon de Carl English va permetre als locals anar-se'n als vestidors amb el que, fins aleshores, era el màxim avantatge al marcador.

La dinàmica no va canviar a la represa. El conjunt blaugrana va anar a remolc dels canaris durant tot el tercer quart, amb un Savane molt intens i encertat sota els taulers. A l'AXA Barça, que ja acumulava 18 pèrdues a dos minuts per al final del tercer quart, només Kasun (15 punts i 7 rebots) i el capità Roger Grimau van donar la cara. Però amb dues individualitats no n'hi havia prou. El Barça no va amenaçar en cap moment la victòria dels de Salva Maldonado, que van tenir en Carl English el seu millor anotador (26 punts).

Kasun rep l'alta mèdica

Mario Kasun, que ahir va ser ingressat a la Clínica Perpetuo Socorro de Gran Canària després de tenir una taquicàrdia durant el partit contra el conjunt insular, ha sortit aquest matí de l'hospital després de rebre l'alta mèdica. El pívot croat, que ha estat tota la nit en observació a la unitat de cures intensives per una arítmia, ha viatjat aquest migdia cap a Barcelona acompanyat pel metge del conjunt blaugrana, Gil Rodas. Les proves que se li han fet han ofert resultats positius. Malgrat això, el jugador se sotmetrà demà a més exàmens mèdics per analitzar-ne les causes.