Bàsquet

L'Axa Barça derrota el Valladolid 69-62 en la segona victòria de l'equip sense Ivanovic

El nou Axa Barça ha sumat la segona victòria sense Dusko Ivanovic després de superar el Grup Capitol Valladolid al Palau per 69-62. Amb Xavi Pascual a la banqueta, el conjunt blaugrana continua sense practicar el bàsquet que se n'espera tot i que desplega una entrega i un esforç encomiables. Amb aquest esperit combatiu i amb un renascut Alex Acker (24 punts), els catalans no han patit massa per derrotar el sempre complicat però avui dòcil conjunt castellà.

Actualitzat

El nou Barça de bàsquet continua el seu procés de renovació. Canviant automatismes, mantenint la filosofia, afegint canvis. I és que la mà de Xavi Pascual comença a notar-se en un equip que, si bé encara està lluny del seu màxim rendiment, està salvant els partits a base d'una entrega molt agraïda pel Palau.

Va passar contra l'Unicaja a l'Eurolliga i ha passat avui davant el Valladolid. Els catalans no han sortit molt entonats i el conjunt d'Imborda, liderat com sempre per Gomis, ha marxat en el marcador (10-17). Pascual, però, a diferència d'Ivanovic, confia en els seus homes i els demostra confiança, i així ha estat com l'equip ha reaccionat gràcies a un parcial de 8-0.

Amb un Lakovic desaparegut -l'eslovè s'ha quedat sense anotar- i amb un Basile massa ocupat en les tasques defensives, la resposta de Pascual als sistemes d'Imbroda ha estat en la banqueta. Kasun (17 punts, 4 rebots), Pepe Sánchez (9 punts i 10 assistències i autor d'un triple espectacular al límit del tercer període) i un renascut Acker han estat els líders del Barça. Especialment destacable és l'actuació del nord-americà. Condemnat amb Ivanovic, el nord-americà està exhibint el seu millor bàsquet i aquest diumenge s'ha convertit en el màxim anotador del partit gràcies a unes estadístiques que han vorejat el doble doble. Acker ha acabat amb 24 punts i nou rebots.

La igualtat s'ha mantingut al llarg del segon i el tercer període, i el partit s'ha acabat decidint en l'últim quart. Amb 52-51, el Barça ha trencat el partit precisament repenjant-se en la tripleta Acker-Kasun-Sánchez. Els blaugranes han anat augmentant la distància aprofitant el desencert dels castellans i el joc de control.

Amb aquesta victòria, l'Axa Barça suma la 15a victòria a lACB i es manté empatat amb el Tau i el DKV.

Anar al contingut