Imatge de l'home detingut a Gavà
Imatge de l'home detingut a Gavà
Corbera de Llobregat

L'autor del tiroteig de Gavà: un veterinari definit com a "inestable i agressiu"

L'entorn professional del detingut explica que tenia un comportament estrany i judicis per deutes pendents

Actualitzat

El detingut a Gavà per haver disparat contra dos policies locals és un veterinari definit pel seu entorn com una persona inestable i agressiva que tenia deutes pendents. Els Mossos investiguen si és també l'autor dels crims a Miami Platja, dilluns, i en un restaurant de Vilanova i la Geltrú, la setmana passada. Un dels agents ferits continua en estat crític.

Diversos coneguts defineixen Jordi Casas Cordero, el presumpte agressor, com una persona inestable, i a vegades agressiva, que hauria agredit un client de la seva clínica de Corbera de Llobregat.

El detingut devia diners a diversos proveïdors del seu sector professional. Una comercial d'una distribuïdora de serveis veterinaris ha explicat en declaracions a Catalunya Informació que el detingut no s'havia presentat al jutjat on tenia pendent un judici per deutes.

"Fa 3 o 4 anys ja no es va presentar a un judici i anem darrere d'aquesta persona durant molt temps, perquè no es presenta al jutjat quan està citat.", ha afirmat.

L'Ajuntament de Gavà ha notificat aquest divendres que es personarà com a acusació particular contra el suposat agressor.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut