Imatge general del camí de Can Donadeu a La Llagosta, amb la depuradora al costat, zona on s'han trobat els dos cossos. Imatge del 21 de maig d…
Imatge general del camí de Can Donadeu a La Llagosta, amb la depuradora al costat, zona on s'han trobat els dos cossos. Imatge del 21 de maig del 2017. (horitzontal)

L'autòpsia de la parella trobada morta a La Llagosta no aclareix què va passar

ACN La Llagosta.-Els resultats de l'autòpsia practicada a la parella morta a La Llagosta -els cossos van ser trobats cremats dins un cotxe- no aporten cap dada concloent que pugui determinar què va passar abans que morissin. L'examen mèdic no ha trobat cap evidència de violència física i tampoc restes toxicològiques als cossos, tot i que les primeres proves que es fan són a nivell superficial. Els Mossos d'Esquadra encarregaran ara noves proves forenses més específiques i, en paral·lel, es buscaran nous indicis de l'entorn de les víctimes, tant per saber si podrien estar amenaçats per algú com per si hi havia alguna situació extrema que els hagués pogut conduir al suïcidi. Totes les hipòtesis, per tant, continuen obertes.

Les dues persones trobades mortes en un camí als afores del municipi eren una parella de nacionalitat boliviana resident a la Llagosta des de feia més de deu anys. Segons han explicat fons municipals, la dona tenia dos fills d'una relació anterior i, justament, va ser una de les filles de la dona qui va denunciar la seva desaparició a la Policia Local.Tant l'Ajuntament com la comunitat boliviana, molt nombrosa al municipi, mostren la seva consternació pels fets, però asseguren que la família encara no se'ls ha apropat per demanar-los ajuda. A La Llagosta hi ha un 14,4% de població estrangera, dels quals un 10% són bolivians -darrere els marroquins són la comunitat estrangera més nombrosa.El consistori resta ara a l'espera de saber amb certesa què va passar per activar els protocols que siguin necessaris en cas que es confirmés que s'ha produït un crim. L'única declaració pública fins al moment és la que ha fet l'alcalde, Òscar Sierra, a través de les xarxes socials, on s'ha limitat a condemnar els fets i ha mostrar la seva "solidaritat" amb amics i familiars.

Anar al contingut