Lloret de Mar

L'autòpsia confirma que el cadàver trobat a Lloret pertany a la turista desapareguda

L'autòpsia practicada al cadàver trobat dilluns a Lloret confirma que es tracta de Federica Squarise, la noia desapareguda fa una setmana en aquesta localitat de la Selva, després de sortir de festa amb una amiga. Tot i admetre que encara no tenen els resultats definitius de la prova, els metges asseguren que hi ha elements per arribar a aquesta conclusió. De moment no hi ha cap detingut en relació amb aquesta mort, però es busquen dos homes: un jove uruguaià i un turista alemany.

Actualitzat

Les proves que han permès determinar que es tracta de la turista italiana són els tatuatges i també un brillant en una de les dents. Durant l'autòpsia, que ha durat cinc hores, els metges han pres una mostra de teixit del cos que ara caldrà analitzar i també una mostra del seu ADN. De moment, es desconeix si la noia va morir asfixiada o bé després de ser colpejada.

El cos de Federica Squarise va aparèixer dilluns a prop de la zona de marxa on es va veure la noia amb vida per última vegada. Segons els Mossos, la noia feia de 3 a 5 dies que era morta, però no és gens clar que el cos hagués estat tots aquests dies on el van trobar. És una zona on passegen força veïns amb el gos, el cos només estava tapat amb unes branques i, a més, és just al davant de Can Saragossa, on hi ha dependències municipals.

Diversos mitjans de comunicació italians ja asseguren que la noia hauria mort asfixiada. Sembla que els Mossos han interrogat una vintena de persones que haurien coincidit amb la noia aquella nit, però el cercle s'estreny al voltant d'un noi uruguaià de 30 anys anomenat "El Gordo", de qui la policia ja podria haver agafat mostres d'ADN i que s'està buscant en aquests moments. Segons els mitjans italians, també es busca un ciutadà alemany que hauria estat a última hora de la nit amb ella i que va tornar al seu país l'endemà mateix de la desaparició. De moment no hi ha detencions.

Federica Squarisi, de 23 anys, va desaparèixer la matinada de dilluns a dimarts, després d'anar de festa amb una amiga.

L'advocat de la família Squarisi viatja aquesta tarda cap a Barcelona i té previst anar al consolat italià de la ciutat per saber més detalls del cas, que es troba sota secret de sumari.

Anar al contingut