Sant Adrià de Besòs

L'autòpsia confirma l'homicidi en el cas del nadó trobat en una planta de reciclatge

L'autòpsia ha confirmat que la nena no va néixer morta, sinó que algú la va matar. La policia demana la col·laboració ciutadana per trobar els pares i aclarir el cas.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra van trobar dimecres un nadó, una nena, en una planta de reciclatge de Sant Adrià de Besòs. L'autòpsia ha determinat que es tracta d'un homicidi.

La policia busca ara informació per aclarir el cas i trobar els pares. Fins ara hi havia el dubte de si s'havia abandonat el nadó en un contenidor després del part o bé si la criatura va néixer morta i després la van abandonar.

Els Mossos d'Esquadra han demanat, per Twitter, la col·laboració ciutadana per identificar els responsables de la mort del nadó. Qualsevol ciutadà que tingui informació que pugui servir per identificar els responsables dels fets s'ha de posar en contacte amb el telèfon 112 o adreçar-se a la comissaria més propera.
També a la planta de reciclatge de Sant Adrià de Besòs, l'any 2011, uns operaris van trobar el cadàver d'un nadó en una de les cintes transportadores.
Anar al contingut