L'autocar d'Hazte Oír a Nova York (Font: Twitter de Citizen Go)
L'autocar d'Hazte Oír a Nova York (Font: Twitter de Citizen Go)
Nova York

L'autobús d'Hazte Oír arriba als Estats Units

Té previst recórrer Nova York, New Haven, Boston, Filadèlfia i Washington amb el seu missatge traduït a l'anglès

RedaccióActualitzat

L'autobús d'Hazte Oír ha viatjat als Estats Units amb el seu missatge traduït a l'anglès: "És biologia. Els nois són nois i ho seran sempre. Les noies són noies i ho seran sempre". El portaveu de l'organització, Ignacio Arsuaga, ha penjat la imatge al seu compte de Twitter.

La visita americana és una iniciativa del grup Citizen Go, al qual pertany Hazte Oír, i als Estats Units compta amb el suport de l'Organització Internacional per a la Família. El vehicle té previst recórrer Nova York, New Haven, Boston, Filadèlfia i Washington durant les properes dues setmanes.

L'autobús ha generat polèmica a la xarxa perquè Arsuaga ha presumit en un tuit haver-lo dut al bar Stonewall Inn, recordat per ser el lloc on van començar els famosos disturbis del 1969 que van significar el començament del moviment d'alliberació gai als Estats Units.

En conèixer la polèmica causada per l'autobús - a Catalunya i Espanya-, Chelsea Clinton, filla de Bill i Hillary Clinton, va mostrar el seu rebuig a Twitter i va demanar que no anessin als Estats Units. Hazte Oír ha desatès avui la seva petició.

Anar al contingut