Futbol

Laurent Blanc elogia la filosofia ofensiva del Barça i lamenta la baixa per lesió d'Ibrahimovic

L'entrenador del París Saint-Germain, Laurent Blanc, ha elogiat la filosofia de joc ofensiu del Barça i ha apel·lat els seus futbolistes a voler la pilota i a jugar amb agressivitat en defensa per superar els blaugrana. Blanc també ha lamentat la baixa per lesió de la seva gran estrella, el suec Zlatan Ibrahimovic, que no s'ha recuperat d'unes molèsties al taló

Actualitzat

L'entrenador del París Saint-Germain (PSG), Laurent Blanc, ha elogiat la filosofia de joc del Barça i ha apel·lat els seus futbolistes a voler la pilota i a jugar amb agressivitat en defensa per superar els blaugrana.

"Juguem a casa, no vull veure onze jugadors enrere. Els demanaré als jugadors que juguin, que juguin. És així com recuperarem la confiança, si l'hem perduda", ha dit Blanc en la conferència de premsa anterior al partit al Parc dels Prínceps.

El tècnic francès, molt qüestionat per la fluixa arrencada de l'equip a la lliga francesa, abonat a l'empat i amb grans problemes per guanyar fora, ha insistit que el camí perquè el PSG recuperi les sensacions de la temporada passada és aferrar-se a la filosofia de tenir i tocar la pilota.

"Ens enfrontarem a... no diré els nostres mestres, però ells juguen amb aquesta filosofia des de fa trenta o quaranta anys i mira on els ha portat", ha afegit Blanc, que espera "un partit fantàstic, per als jugadors i per als entrenadors".

A les baixes de Thiago Silva i Ezequiel Lavezzi, aquest dilluns s'ha confirmat que també es perdrà el partit el davanter suec Zlatan Ibrahimovic. Blanc ha lamentat no poder comptar amb la seva gran estrella per molèsties en un taló. "És una mala notícia per a nosaltres i per al partit, perquè en partits així és molt interessant veure els grans jugadors. És una llàstima que Ibra no jugui", ha reconegut.

Blanc ha insistit en la idea de tancar espais, no deixar que el Barcelona estigui còmode en el terreny de joc, i evitar que Leo Messi rebi amb espai. "Messi pot agafar la pilota, regatejar a tres jugadors i marcar. Pot fer-ho. Haurem d'estar molt atents per tancar els espais. Quan agafa velocitat és molt perillós", ha sentenciat Blanc.

Ibrahimovic, baixa per lesió

El París Saint-Germain ha anunciat oficialment que Zlatan Ibrahimovic no estarà en condicions de jugar contra el Barça, aquest dimarts. Els problemes al taló que arrossega el davanter suec, que li han impedit jugar els dos últims partits de l'equip francès, tampoc li permeten jugar contra el seu exequip.

A més de la baixa confirmada de Ibrahimovic, el PSG també arrossega les d'altres jugadors importants, com Thiago Silva i Ezequiel Lavezzi.  

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut