Los Angeles

L'auditora PricewaterhouseCoopers demana disculpes per l'error sonat dels Oscars

El gran interrogant de la nit és saber com ha arribat el sobre equivocat a les mans dels presentadors del premi a millor pel·lícula

RedaccióActualitzat

L'empresa auditora PricewaterhouseCoopers, encarregada de l'entrega dels premis de cinema, ha lamentat el gran error de la cerimònia i en un comunicat ha fet saber que s'investigarà el que ha passat.

pic.twitter.com/oGJkXytnQ2

La gran pífia de la nit ha estat quan Faye Dunaway i Warren Beatty han atorgat el guardó de millor pel·lícula a "La La Land" quan, en realitat, havia guanyat "Moonlinght". La confusió ha estat per un error en els sobres. Després d'uns quants minuts de discursos d'agraïment, Beatty ha demanat el micro per explicar que havia obert el sobre i havia llegit "Emma Stone", per "La La land", i que per això ha trigat tant a dir-ho.

En aquest sentit, l'auditora ha explicat que els dos actors han rebut un sobre equivocat i que, quan han descobert l'error, l'han corregit immediatament. En el comunicat, l'empresa ha lamentat l'error, ha anunciat que ha obert una investigació i ha demanat disculpes a tots els implicats.

VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut