Igor Portu, Mattin Sarasola, Mikel San Sebastian i Joseba Iturbide, en la sessió del judici aquest dimarts (Font: EFE)
Igor Portu, Mattin Sarasola, Mikel San Sebastian i Joseba Iturbide, en la sessió del judici aquest dimarts (Font: EFE)
Madrid

L'Audiència Nacional torna a jutjar els etarres condemnats per l'atemptat de la T4 per intentar un atac a un centre comercial de Madrid

L'Audiència Nacional torna a jutjar aquest dimarts i demà dimecres els tres etarres condemnats la setmana passada per l'atemptat de la T4 de Barajas. El tribunal els jutja per un l'intent de col·locar un cotxe bomba al centre financer de Madrid l'any 2007. La fiscalia demana entre 30 i 33 anys de presó per a cadascun dels quatre membres del comando, que en la sessió d'aquest dimarts no han volgut respondre a cap pregunta.

Actualitzat
Els presumptes etarres Igor Portu, Mattin Sarasola i Mikel San Sebastian, condemnats la setmana passada a 1.040 anys de presó per la seva participació en l'atemptat de la T4, han tornat aquest dimarts a l'Audiència Nacional. Tots tres, juntament amb Joseba Iturbide estan acusats de col·locar un cotxe bomba al centre comercial Azca de Madrid l'any 2007.

El fiscal els atribueix a tots un delicte de conspiració, pertinença a banda armada i dipòsit d'explosius i demana 30 anys de presó. A més, per a Igor Portu i Mattin Sarasola els demana tres anys més de presó per tinença il·lícita d'armes.

Els acusats s'han negat a respondre les preguntes que se'ls han formulat.

Anar al contingut