El jutge Pedraz exigia una fiança de 300.000 euros a Conde
El jutge Pedraz exigia una fiança de 300.000 euros a Conde

L'Audiència Nacional rebutja l'aval que Mario Conde va presentar per cobrir la fiança i sortir de la presó preventiva

Pel magistrat la garantia hipotecària no s'ajusta a les peticions que ha fet el jutge

RedaccióActualitzat

La justícia rebutja l'aval que Mario Conde va presentar per cobrir la fiança i sortir de la presó preventiva. I per tant, l'empresari no podrà sortir de la presó de Soto del Real, on està ingressat des de l'abril mentre espera que el jutgin per, suposadament, haver blanquejat 13 milions d'euros espoliats de Banesto.  

El jutge Santiago Pedraz no accepta els avals presentats per la fiança de Mario Conde. Pel magistrat la garantia hipotecària que van presentar aquest dimecres els germans Alonso García no s'ajusta a les peticions que ha fet el jutge i per això  exigeix que la garantia que presentin els advocats de Conde sigui o bé en metàl·lic o bé un aval bancari. Santiago Pedraz exigia una fiança de 300.000 euros a Conde per deixar-lo en llibertat en contra del criteri de la fiscalia, que considerava que no se l'havia de deixar en llibertat pel risc de destrucció de proves.

L'entorn de Mario Conde va presentar quatre finques com a aval per cobrir aquests 300.000 euros imposats a l'exbanquer. Segons la defensa, es tracta de quatre finques a l'illa canària de Fuerteventura, que cobririen la fiança amb escreix perquè estan valorades en més de 600.000 euros.

Anar al contingut