"Luigi" està considerat presumpte cervell de la trama del "cas Pretòria".
Luis García "Luigi" és un dels principals implicats en el "cas Pretòria".
Madrid

L'Audiència Nacional rebutja els recursos de les defenses en el "cas Pretòria"

L'Audiència Nacional ha rebutjat els recursos que les defenses dels principals acusats en el "cas Pretòria" havien presentat contra la instrucció que en va fer el jutge Baltasar Garzón. La secció quarta del tribunal ha avalat la investigació que va fer Garzón, incloses les ordres d'entrada i escorcoll, les intervencions telefòniques o el bloqueig de comptes, béns i patrimoni.

Actualitzat
La decisió del tribunal suposa un revés per a les defenses dels principals imputats en aquesta trama de presumpta corrupció urbanística, entre els quals hi ha l'exparlamentari socialista Luis García "Luigi", que en seria el suposat cervell, els exalts càrrecs de CiU Macià Alavedra i Lluís Prenafeta o l'exacalde de Santa Coloma de Gramenet Bartomeu Muñoz.

L'Audiència considera que Baltasar Garzón va complir els requisits processals necessaris en la investigació. Així, per exemple, creu que les intervencions telefòniques estaven motivades per "detallats informes policials" en el marc d'una investigació per delictes greus.

En conclusió, el tribunal permet que el cas continuï endavant tal com està.
NOTÍCIES RELACIONADES
DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut