Palma

L'Audiència de Palma rebaixa la fiança de la infanta de 2,6 milions a 450.000 euros

D'aquesta manera, el tribunal estima parcialment el recurs de la germana del rei, que considerava desproporcionada la fiança

RedaccióActualitzat

L'Audiència de Palma ha acordat rebaixar la fiança de responsabilitat a la infanta Cristina pel "cas Nóos". La secció segona del tribunal provincial ha acordat passar dels 2,6 milions inicials que havia fixat el jutge a 450.000 euros.

Després que el jutge instrucor del cas, José Castro, va refusar rebaixar la fiança a la infanta Cristina, la defensa de la germana del rei va recórrer al juny justificant que trobava la xifra fixada "injustificada" i "absolutament desproporcionada". També es va afegir a la petició de reducció de fiança el fiscal anticorrupció de Palma, Pedro Horrach, tenint en compte les responsabilitats econòmiques a què hauria de fer front en el cas hipotètic que fos condemnada, segons van informar fonts jurídiques. La interlocutòria dictada avui estima parcialment el recurs d'apel·lació interposat per Cristina de Borbó.

El jutge instructor del "cas Nóos" va imposar a la germana del rei una fiança de responsabilitat civil com a presumpta cooperadora en dos delictes fiscals. 


 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut