Isabel Pantoja
Isabel Pantoja
Sevilla

L'Audiència de Màlaga concedeix a Isabel Pantoja el règim de semillibertat

Pantoja, que compleix dos anys de presó per un delicte de blanqueig de capitals, obté un règim de semillibertat que li permetrà abandonar la presó en períodes preestablerts

RedaccióActualitzat

Aquest divendres l'Audiència de Màlaga ha concedit a Isabel Pantoja el tercer grau. Es tracta d'un règim de semillibertat que li permetrà abandonar la presó en períodes preestablerts. Així, l'Audiència ha estimat el recurs d'apel·lació presentat per la defensa, després de l'informe a favor de la Fiscalia de Sevilla de concedir-li aquest règim de semillibertat.

La Fiscalia era partidària que Pantoja quedés en semillibertat perquè així podrà treballar i pagarà més de pressa la multa d'un milió d'euros que li va imposar el tribunal sentenciador. De moment, ha aconseguit pagar 700.000 euros.

No obstant això, perquè Pantoja pugui gaudir del règim de semillibertat encara s'ha de pronunciar la Junta de Tractament que, podria, en cas de concedir-l'hi, fins i tot aprovar la modalitat de control telemàtic o de llibertat vigilada. Si la Junta, que depèn dels Serveis Penitenciaris, no li atorga aquesta modalitat, Pantoja només anirà a la presó els dies laborables.

L'artista va entrar a la presó d'Alcalá de Gudaíra, a Sevilla, el 21 de novembre de 2014 per un delicte de blanqueig de capitals amb una condemna de dos anys.

Anar al contingut