L'acusat celebra el veredicte amb el seu advocat (Foto: ACN).
L'acusat celebra el veredicte amb el seu advocat (Foto: ACN).
Girona

L'Audiència de Girona deixa en llibertat l'acusat de matar un conductor en una discussió de trànsit a Figueres

El jurat popular l'ha considerat culpable d'un delicte d'homicidi imprudent i d'un altre de lesions

RedaccióActualitzat

El jurat popular considera culpable d'un delicte d'homicidi imprudent i d'un altre de lesions el conductor que va donar un cop al cap a un home i el va atropellar mortalment a Figueres després d'una discussió de trànsit.

El veredicte recull els arguments de la defensa, que durant el judici va qualificar els fets d'homicidi imprudent perquè va anar tot molt ràpid i el conductor, després d'agredir la víctima, no es va adonar de l'atropellament quan va arrencar el cotxe. El mateix advocat de Baltasar Sánchez va reconèixer, però, el delicte de lesions per l'agressió amb una barra de ferro.

Aquest veredicte s'allunya de les peticions de l'acusació particular i la fiscalia, que demanaven 20 anys de presó per assassinat. Consideraven acreditat que Baltasar Sánchez, després d'agredir la víctima, va veure perfectament que queia a terra amb el cap davant la roda de la camioneta.

L'Audiència de Girona l'ha deixat en llibertat perquè ja feia 3 anys que estava empresonat i, com a màxim, el poden condemnar a 7 anys de presó.

Anar al contingut