Barcelona

L'Audiència de Barcelona reobre el "cas Palau" per imputar nou constructores

El tribunal considera que els empresaris haurien carregat al Palau de la Música factures falses que eren d'obres fetes al domicili de Fèlix Millet

RedaccióActualitzat

L'Audiència de Barcelona ha decidit que es reobri la instrucció del "cas Palau", tancada al juliol. Ho fa perquè s'imputi nou empresaris del sector de la construcció, als quals acusa de falsedat en document mercantil per les obres a la casa de Fèlix Millet. En concret, considera que els empresaris haurien carregat al Palau de la Música factures falses, que en realitat eren d'obres fetes a la casa particular de Millet.

S'estima així parcialment el recurs presentat per de la Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB) i la Fundació del Palau i es força la reobertura de la instrucció sobre el saqueig, que el jutge ja havia conclòs, quan s'estan a punt de complir cinc anys de la irrupció dels Mossos d'Esquadra al Palau de la Música, el 23 de juliol del 2009.

L'Audiència també estima que les filles de Millet han de respondre sobre l'acusació de carregar al Palau de la Música les factures dels seus casaments, i que sumaven en total mig milió d'euros.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut