Hoquei herba

L'Atlètic Terrassa cau derrotat en la final de la Copa del Rei contra el Club de Campo (1-3)

L'Atlètic Terrassa no ha pogut reeditar el títol de la Copa del Rei d'hoquei herba, que va guanyar l'any passat, ja que aquest diumenge ha perdut la final amb el Club de Campo de Madrid per 1-3. L'equip madrileny, que va ser precisament la víctima de l'Atlètic en la final del 2010, s'ha venjat d'aquella derrota. Willy Schickendantz ha fet dos dels tres gols del Club de Campo. L'altre l'ha fet Jorge Rodríguez. L'únic gol de l'Atlètic de Terrassa l'ha fet Albert Sala.

Actualitzat
El Club de Campo s'ha coronat campió de la Copa del Rei en guanyar a la final l'amfitrió, l'Atlètic de Terrassa, amb una gran primera meitat, i d'aquesta manera s'ha pres la revenja de la passada edició, en què els terrassencs es van emportar el títol davant el conjunt madrileny.

Els dos gols de Willy Schickendantz i el de Jorge Rodríguez a la primera part han ensorrat les opcions del vigent campió, que tot i això, ha plantat cara a la situació i ha disposat de fins a onze penals-córner per intentar capgirar el marcador. Però ha estat precisament un exatlètic, el porter Xavi Castillano, qui ha tallat el somni de la remuntada de l'Atlètic amb una gran actuació.

Amb aquest triomf, el Club de Campo obté la classificació per a la Lliga Europea d'hoquei herba del 2012 i el doblet coper, després del triomf de l'equip femení fa una setmana en idèntic escenari, a les instal·lacions de Les Pedritxes del CD Terrassa.

El RC Polo ha aconseguit fer-se amb la tercera posició final en imposar-se per 2-0 al CD Complutense i Roc Oliva (Atlètic) ha estat elegit millor jugador de la Copa, Xavi Castillano (Club de Campo) millor porter i Willy Schickendantz màxim golejador del torneig amb tres gols.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut