L'Atlètic de Madrid té un peu i mig a la final de la Copa Intertoto

L'Atlètic de Madrid té un peu i mig a la final de la Copa Intertoto després de superar aquest dimecres a la tarda l'OFK de Belgrad a domicili per 1-3. Els madrilenys han tret profit de la bona direcció de joc de Gonzalo Colsa per dominar el ritme de joc. De fet, en el minut 18 de partit Ibagaza ha aprofitat un llançament de falta per marcar el primer gol del matx. Quan només faltaven cinc minuts per arribar al descans, Fernando Torres de penal ha sentenciat l'encontre amb el 0-2. A la segona part, Simic, de cap, ha reduït les diferències per l'equip de Belgrad després d'aprofitar una centrada de Tosic, però Simeone ha aprofitat un pase d'Ibagaza per marcar l'1-3 definitiu.

Per la seva banda, el Vila-real s'ha imposat per 1-0 a l'Hamburg, tot i que ha merescut molt més després de mostrar la seva gran superioritat al llarg de tot el partit. La formació alemanya va limitar-se a defendre's sense cap pretensió ofensiva. No obstant, el partit no ha estat mancat de polèmica. Només tres minuts després de l'inici, l'àrbitre no ha assenyualat un penalti claríssim sobre el brasiler Sony Anderson a l'àrea del Hamburg. L'equip del xilè Manuel Pellegrini volia viatjar a Alemanya amb un resultat còmode, però l'únic gol del partit ha arribat precisament de penal, que ha estat marcat per Anderson. Així, tot i el clar domini del Vila-real, el resultat no ha variat i els homes de Pellegrini hauran d'esperar-se a viatjar a Hamburg per resoldre la seva eliminatòria.