L'Atlètic de Madrid i el Vila-real ensopeguen en la seva lluita per la Champions

Atlètic de Madrid i Vila-real no han estat capaços de sumar una nova victòria que els mantingués als llocs de Champions, i han cedit un empat davant el Múrcia i el Mallorca, respectivament. El Racing, però, no ho ha aprofitat per apropar-se a aquesta zona de privilegi, ja que només ha empatat al camp del Llevant. A la zona UEFA s'hi acosta el Sevilla, que segueix millorant a mesura que passen les setmanes i avui s'ha imposat per 1-2 en el derbi andalús contra el Recreativo de Huelva. El València segueix la seva estela després de vèncer a Valladolid (0-2). També cal ressenyar la victòria del Saragossa sobre l'Athletic.

At. Madrid , 1 - Múrcia, 1

L'Atlètic de Madrid continua en crisi de resultats i no ha aconseguit passar de l'empat en el seu partit d'avui. A la primera part, lentament els matalassers s'han anat fent els dominadors del partit i al minut 23 l'àrbitre ha anul·lat un gol de Forlán per un clar fora de joc. Maxi Rodríguez, al minut 31, també ha estat a punt de marcar, però el resultat no s'ha mogut. A la segona part, Jofre, de penal, ha avançat l'equip murcià al minut 51, però Luis Garcia ha aprofitat un contraatac per empatar el partit al minut 63. Lesionat Agüero, l'equip matalasser no ha pogut marcar cap més gol i el Múrcia s'ha emportat un valuós empat.

Vila-real, 1 - Mallorca, 1

Protagonisme de l'àrbitre, Rodríguez Santiago, al Madrigal. Al minut 23 s'ha inventat un penal a favor dels grocs que ha estat transformat per Rossi en l'1-0. Després, per compensar-ho, n'ha assenyalat un altre favorable al Mallorca, que també l'ha aprofitat mitjançant Basinas. Amb l'empat a un s'ha arribat al descans, tot i que Moyà ha salvat dues ocasions claríssimes del Vila-real. A la represa, qualsevol dels dos equips ha pogut desnivellar la balança, però Rossi, Tuni i Nihat no han trobat porteria.

Saragossa, 1 - Athletic, 0

No ha tingut sort Armando en el seu debut a la porteria de l'Athletic. L'equip de Caparrós ha jugat molt malament a la primera part i ha encaixat un gol després d'un córner a favor. El contracop local ha estat perfecte i Oliveira l'ha culminat amb una gran rematada, al minut 27. L'entrada al camp de Llorente no ha servit per a res: els biscaïns han continuat atacant de manera molt innocent i el Saragossa ha pogut ampliar la renda amb dos xuts al travesser, un de Milito i un altre de Sergio García. Ramos ha pogut empatar, però César ha fet una gran aturada. Ocio ha estat expulsat al temps afegit.

Recreativo, 1 - Sevilla, 2

Partit marcat pel fort vent que ha bufat a Huelva. Javi Guerrero ha estat a punt d'inaugurar el marcador al minut 6, rematant una falta sense voler, però la pilota ha sortit fora. El Sevilla ha estat bastant especulador, i la seva tàctica ha donat fruits al minut 44, quan Luís Fabiano ha culminat un contracop amb una vaselina perfecta. El Recreativo ha tingut la possessió del joc durant la segona part, però li ha costat generar perill davant un Sevilla que s'ha limitat a defensar, això sí, amb molt d'encert. Luís Fabiano ha sentenciat amb el 0-2 al minut 83 i el gol de Beto al 89 no ha estat suficient.

Valladolid, 0 - València, 2

El València s'ha refet dels últims resultats a la Lliga i ha derrotat l'equip de Pucela. El Valladolid ha començat dominant el partit, però malgrat algunes ocasions s'ha arribat a la mitja part amb el resultat inicial. Al segon temps, Mata ha avançat l'equip valencianista culminant un contraatac al minut 60. L'equip castellà ha continuat pressionant, però novament el València ha marcat gràcies a Villa al minut 71. Això ha desinflat el Valladolid i el marcador ja no s'ha mogut més.

Llevant, 1 - Racing, 1

Partit molt obert i amb molta intensitat el que s'ha jugat aquesta tarda al camp del Llevant. La primera part ha acabat sense gols, malgrat que els dos equips han tingut diverses ocasions. Al segon temps el Llevant s'ha avançat al marcador en el minut 57 mitjançant Riga, però al minut 75 Duscher, de penal molt discutit, ha empatat a un. Malgrat els seus esforços, cap dels dos equips no ha tornat a marcar.