L'Atlètic de Madrid guanya al camp del Milan (0-1) i s'apropa als quarts de final de la Champions

L'Atlètic de Madrid ha sortit vencedor de la seva visita a San Siro i ha encarrilat el seu accés als quarts de final de la Champions. Els de Simeone continuen en ratxa i han derrotat el Milan per 0-1 gràcies a una diana de Diego Costa.

El 27è gol de la temporada del davanter brasiler ha arribat en el minut 83. Fins aleshores, partit intens i competit amb més i millors ocasions per als italians. En la primera part, Kaká i Poli havien rematat al pal.

Els "colchoneros" tenen l'eliminatòria ben encarada, però hauran de segellar el seu passaport a la següent ronda l'11 de març al Vicente Calderón.