Crida de la CCMA per a la producció de tres reportatges sobre projectes de cooperació al desenvolupament
Crida de la CCMA per a la producció de tres reportatges sobre projectes de cooperació al desenvolupament
Dilluns 2 d'octubre, a les 22.00

"Latituds" estrena temporada parlant de l'impacte de l'activitat humana en el cicle del carboni

El dilluns 2 d'octubre, a les 22.00, "Latituds", el programa del 33 que tracta temes de drets humans, sostenibilitat i desenvolupament social, comença la temporada amb el reportatge "Pep Canadell. El repte d'estabilitzar el clima", dedicat a l'impacte de l'activitat humana en el cicle del carboni.

Actualitzat

L'espai del 33 que dona impuls i visibilitat als que busquen solucions a la pobresa, les guerres o les injustícies del món aborda un tema concret en cada episodi. El primer programa emetrà "Pep Canadell. El repte d'estabilitzar el clima", un reportatge dedicat a l'impacte de l'activitat humana en el cicle del carboni, en què Jordi Vilardell, director del "Latituds", entrevista Pep Canadell, director del Global Carbon Project, el consorci científic mundial on grans institucions com la NASA, uneixen esforços. En la conversa es repassen les últimes novetats pel que fa als gasos d'efecte hivernacle i a la magnitud de l'esforç per estabilitzar el clima.

"Latituds" fomenta la reflexió i el debat sobre activitats que poden millorar la societat, a través de reportatges en què els mateixos creadors dels projectes són els protagonistes i encarregats d'explicar la problemàtica que han tractat i com superar-la. Amb un to positiu, especialistes de prestigi complementen la visió global del problema i les possibles solucions.

tv3.cat/latituds
facebook.com/latituds
twitter.com/latituds

Anar al contingut