Copa Rei

L'Athletic i el Mallorca es classifiquen per a les semifinals de la Copa del Rei

El Mallorca i l'Athletic s'han classificat per a les semifinals de la Copa del Rei. A Sevilla, el Betis havia de remuntar un gol contra el Mallorca, però va ser incapaç de batre el porter Aouate i superar el conjunt balear. A l'estadi del Molinón, l'Sporting va perdre contra l'Athletic per 1-2. Carmelo va avançar els asturians, però Gabilondo va empatar abans del descans. A l'inici de la segona part, David López va certificar la classificació dels bascos. Avui es completen els quarts de final amb el Barça-Espanyol i el Sevilla-València.

Betis, 0 - Mallorca, 0

Poc suport de l'afició del Betis al seu equip en una nit transcendental per continuar vius a la Copa. Tot i això, els andalusos van començar amb moltes ganes, però sense crear perill en atac. Un cop superada la mitja hora de joc, el Betis va perdre gas, i el Mallorca fins i tot va tenir opcions de marcar. Varela ho va poder fer al primer temps. A la re presa, més ocasions per a un Mallorca molt superior. Trejo va tenir una bona ocasió en el minut 50. I altre cop, Varela va posar a prova la porteria bètica en el 67. En el temps d'afegit, Cleber Santana va tenir la millor ocasió del partit, però no hi havia manera que el marcador del Ruiz de Lopera registrés algun gol.

Sporting, 1 - Athletic, 2

Sí que n'hi va haver, en canvi, al Molinón. I molt matiners: en el segon 30, Carmelo va posar l'eliminatòria de costat de l'Sporting. David López, per l'Athletic, i Morán per l'Sporting, van tenir bones ocasions per marcar, però cap de tan clara com una d'Amorebieta que va treure Carmelo sota pals. A punt d'arribar al descans, Gabilondo va capgirar l'eliminatòria amb un toc de qualitat. L'empat va deixar tocat l'equip de Preciado, i David López el va noquejar en l'arrencada de la segona meitat. L'1-2 obligava els asturians a marcar dos gols més, i només de pensar-ho els va agafar vertigen. Yeste fins i tot va poder fer l'1-3 en un magnífic servei de falta. Els "lleons" ja són a semifinals de la Copa. Un pas més en el somni de recuperar el títol de rei de copes que està en poder del Barça.