Copa del Rei

L'Athletic guanya el Valladolid en el partit d'anada dels quarts de final de la Copa del Rei

L'Athletic de Bilbao ha guanyat el partit d'anada de quarts de final de la Copa del Rei contra el Valladolid (3-2). Els bascos han vist com els de Kresic s'han avançat en el marcador amb un matiner gol d'Iñaki. Asier del Horno ha empatat el partit abans del descans. Ja a la segona part, els d'Ernesto Valverde s'han posat al davant amb gols d'Ezquerro i Iraola. Quan faltaven pocs minuts per al final Aduriz, de penal, ha marcat el 3 a 2 definitiu que deixa l'eliminatòria oberta al partit de tornada.

Després d'eliminar el Reial Madrid en l'anterior ronda, el Valladolid ha aconseguit un bon resultat a Bilbao, en el partit d'anada dels quarts de final. Els castellans s'han avançat al minut vuit amb un gol d'Iñaki. L'Athletic ha igualat el marcador, al primer temps, mitjançant Asier del Horno. I l'ha capgirat a la segona part. Tiko ha fet la centrada del dos a un, obra d'Ezquerro. El tercer gol dels bascos ha arribat gràcies a un penal. L'àrbitre Mejuto González ha castigat la mà de Rafa i Iraola ha transformat la pena màxima. L'eliminatòria semblava encarrilada per al conjunt de San Mamés però un nou penal, ara per mans de Javi González, ha permès a Aduriz establir el tres a dos definitiu. El valor doble dels gols marcats fora, en cas d'empat, deixa molt oberta l'eliminatòria, que es resoldrà la setmana que ve a Valladolid.