Copa del Rei

L'Athletic de Bilbao cau contra el G. Torrelavega i el Castelló-València se suspèn

S'han disputat els 32s. de final de la Copa del Rei de futbol, sense sorpreses. L'únic resultat inesperat ha estat la derrota de l'Athletic de Bilbao, que ha perdut amb el Gimnástica Torrelavega per 2 a 1, tot i que a la mitja part el resultat era de 0 a 1.

Pel que fa al Vila-real, s'ha imposat per 1 a 2 al camp de l'Alacant, amb gols de Riquelme i Víctor, de penal. El gol del conjunt alacantí ha estat obra de Sendoa. Pel que fa al derbi gallec de la Copa, el Deportivo ha aconseguit una difícil victòria per la mínima al camp del Compostel·la. L'únic gol del partit no ha arribat fins al minut 82, obra de Diego Tristán. El conjunt de Queiroz és l'equip que ha passat a divuitens de final amb més facilitat. Els madrilenys s'han imposat al San Sebastián de los Reyes per un contundent 0 a 3. Els gols han estat obra de Raúl, Portillo i Cambiasso. PARTIT SUSPÈS El partit entre el Castelló i el València ha quedat suspès. L'àrbitre Téllez Sánchez ha rebut l'impacte d'una bateria de telèfon al cap i, quan faltaven vuit minuts per a l'acabament i després d'assenyalar un penal a favor del València, ha decidit suspendre el partit.