Aeroport d'Orly
Aeroport d'Orly
París

L'atacant d'Orly havia consumit alcohol, cànnabis i cocaïna, segons l'autòpsia

RedaccióActualitzat

La policia antiterrorista francesa continua investigant les motivacions de l'atacant d'Orly, un francès musulmà aparentment radicalitzat, que va ser abatut per una patrulla militar de l'aeroport.

També s'ha fet l'autòpsia per determinar si havia consumit alcohol o drogues. Les anàlisis toxicològiques realitzades han mostrar un nivell d'alcohol en sang de 0,93 grams per litre de sang i la presència de cànnabis i cocaïna.

Ziyed Ben Belgacem, un delinqüent francès de 39 anys, ja havia estat condemnat el 2009 per tràfic de drogues.

La família, detinguda

Aquest diumenge continuaven detinguts el seu germà i un cosí, mentre que el pare ja ha estat deixat en llibertat. L'agressor havia contactat telefònicament amb amb tots tres per dir-los que havia fet una bestiesa.

Segons el fiscal del cas, en el moment de l'atac, l'home va cridar que ho feia per Al·là.

L'home portava una bossa on s'ha trobat un bidó de gasolina, un exemplar de l'Alcorà i 750 euros. En l'escorcoll de casa seva, s'hi ha trobat cocaïna i un matxet.

Mentrestant, les autoritats aeroportuàries han anunciat el matí de diumenge que s'havia recuperat gairebé del tot la normalitat a Orly. Només quedaven retards puntuals d'uns 20 minuts que s'han anat normalitzant al llarg del dia.

Anar al contingut