Més de 4 hores després d'abatre'l han tret el cadàver de l'atacant de la comissaria dels Mossos de Cornellà de Llobregat (EFE)
Més de 4 hores després d'abatre'l han tret el cadàver de l'atacant de la comissaria dels Mossos de Cornellà de Llobregat (EFE)

L'atacant de la comissaria de Cornellà hauria dit a la parella que es volia suïcidar

Segons la dona, Abdelouahab Taib li hauria confessat que era homosexual

RedaccióActualitzat

Abdelouahab Taib, l'home de 29 anys que aquest dilluns va morir després d'intentar atacar una agent dels Mossos d'Esquadra a la comissaria de Cornellà, hauria dit a la seva dona que es volia suïcidar.

Segons sembla, en la declaració davant la policia la dona hauria explicat que s'estaven divorciant. També que Taib li hauria confessat que era homosexual.

 

Algunes fonts apunten que Taib últimament anava més sovint a la mesquita, i que tenia una actitud diferent. Els Mossos d'Esquadra van visitar la mesquita Al-Tauba de Cornellà, que és a mig quilòmetre de la comissaria per revisar-ne les imatges de les càmeres de seguretat.

De totes maneres, alguns fidels que freqüenten la mesquita han explicat a TV3 que Taib no hi anava gaire sovint i que no era conegut per la comunitat.

Els Mossos no van trobar armes ni explosiu al seu domicili, i van considerar aquest dilluns que l'atac de Taib és "un fet aïllat". De tota manera, s'està investigant com a atemptat terrorista. Ara han d'analitzar el contingut dels ordinadors i el material informàtic que li van trobar.

ARXIVAT A:
PolicialTerrorisme
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut