El president de l'Associació eQuaid, Juti Gusi, a la finca de Puigpardines a la Vall d'en Bas (Garrotxa) aquest 2016. Pla general d'e…
El president de l'Associació eQuaid, Juti Gusi, a la finca de Puigpardines a la Vall d'en Bas (Garrotxa) aquest 2016. Pla general d'ell amb l'entorn de fons. (Horitzontal)

L'Associació eQuaid i Sant Joan de Déu busquen padrins per finançar els primers estudis clínics sobre la llet d'euga

ACN La Vall d'en Bas.-L'Associació eQuaid, amb seu a la Garrotxa i dedicada a la divulgació de les propietats de la llet d'euga, i l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona busquen finançament per poder tirar endavant els primers estudis clínics a Catalunya sobre aquest complement alimentari com a tractament d'algunes patologies en els infants. La investigació anirà a càrrec de l'equip de Recerca i Innovació del centre hospitalari. Aquest dimecres han obert un micromecenatge a través de la plataforma Verkami per buscar padrins que els ajudin a recollir 6.000 euros. Amb aquests diners faran una gira per tot Catalunya, el 'Poni Tour eQuaid', amb un camió i un remolc adaptat per convertir-lo en una aula mòbil. A cada parada que facin organitzaran un taller pels més petits que inclourà una passejada amb poni i un audiovisual sobre els beneficis d'aquest producte.

Anar al contingut