Bàsquet

L'Assignia Manresa rep un Fuenlabrada que buscarà la victòria per tal d'acostar-se a la Copa

L'Assignia Manresa té aquest diumenge (19 h) una nova oportunitat per continuar confirmant la seva reacció. L'equip de Jaume Ponsarnau suma tres victòries en els últims quatre partits, i això li ha permès abandonar la zona de descens després d'un pèssim inici de campionat. Els bagencs, doncs, volen aprofitar la visita del Fuenlabrada al Nou Congost per encadenar un altre triomf tenint en compte, a més, que el Manresa de Ponsarnau sempre ha derrotat el conjunt madrileny. Els de Salva Maldonado, però, estan fent un molt bon campionat i tenen a tocar la classificació per a la copa del Rei.

Actualitzat
El triomf enfront el Granada ha demostrat que la derrota davant el Barça va ser passatgera i que, ara sí, l'equip manresà està trobant recompensa a tanta feina feta. Els excel·lents resultats obtinguts en els darrers compromisos, a excepció de la visita al Palau Blaugrana, han permès a l'equip de Jaume Ponsarnau remuntar posicions i, sobretot, guanyar en autoestima.

Aquest diumenge, doncs, els manresans -que cada dia se senten més forts en paraules del seu propi entrenador- tenen l'ocasió d'endur-se un triomf doblement important. D'una banda perquè permetria a l'equip allargar la ratxa i, de l'altra, perquè donaria un cop important a un rival que també té la permanència com a objectiu prioritari.

La consistència del Fuenlabarada i el seu gran inici són una amenaça seriosa per als catalans. Valters, Batista i Rabasseda lideren un equip que s'està convertint en una de les sorpreses positives del campionat i que, fins i tot, podria entrar a la Copa. Per part dels bagencs, són dubte Montañez i Grimau.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut